Telefon: +36 (20) 952 8360
Email: info@bc91invest.hu

Generál kivitelezés

Több mint 15 éves építőipari tapasztalatunkat
osztjuk meg önökkel.

Lehetséges megrendelőink számára
a személyes találkozásunk alkalmával,
rengeteg referenciával tudunk szolgálni.

Cégbemutató

Lakberendezés & Stílus

Több mint 15 éves építőipari tapasztalatunkat
osztjuk meg önökkel.

Tovább olvasom

Medence építés

Több mint 15 éves építőipari tapasztalatunkat
osztjuk meg önökkel.

Tovább olvasom
Beton medence építés a németek által kifejlesztett fém zsalurendszerrel, de vajon hogyan néz ki a gyakorlatban ennek megvalósítási folyamata?

A fém zsaluelemek összeszerelésekor a medence méreténél szélesebb munkagödröt kell ásni. A medence biztosítása akkor válik tökéletessé, ha az alulsó részre kavicságy távtartóval felszerelt vasháló kerül lehelyezésre. A zsaluelemek ezután a betonágyban elhelyezett betontéglára kerülnek.

A munkálat során garantálni szükséges az oldalfalak stabilitásának maximalizálását, melyet a zsaluelemek összeillesztésekor tudunk elérni egy-egy tégla elhelyezésével. Az oldalfalak stabilitása után következhet az oldalfal és az aljzat vasalása, a zsaluelemek közti üregek betonnal történő kitöltése, valamint az aljzat együtemű betonozása.
A medence építés következő fázisban jöhet a medence belső falára és az aljzat glettelése vakolóhabarcs felhasználásával. A medencét védő vízzáró fóliát a helyszínen hegesztjük, mely a felszínen színes és mintás burkolatot eredményez.

Ahhoz, hogy a védő funkció 100%-os legyen, még egy plusz védőréteg, vagyis a rothadásmentes filcbélés elhelyezése kerül a vízzáró fólia alá. A fólia rögzítését csak a medence peremterületén végezzük el, a fóliát tükörsimává pedig a víz nyomása képes tenni.

Ha a későbbiekben netalán fóliacserére kerülne a sor, ezzel a technikával nem csak gyorsan, hanem gazdaságosan is kivitelezhető a fóliacsere.

Kérje árajánlatunkat, mindössze néhány kattintással!

Felkeltettük az érdeklődését? Kérdései lennének? Árajánlatot szeretne kérni?
Azt itt teheti meg! Írjon nekünk, 24 órán belül válaszolunk minden megkeresésre.