Telefon: +36 (20) 952 8360
Email: info@bc91invest.hu

Generál kivitelezés

Több mint 15 éves építőipari tapasztalatunkat
osztjuk meg önökkel.

Lehetséges megrendelőink számára
a személyes találkozásunk alkalmával,
rengeteg referenciával tudunk szolgálni.

Cégbemutató

Lakberendezés & Stílus

Több mint 15 éves építőipari tapasztalatunkat
osztjuk meg önökkel.

Tovább olvasom

Medence építés

Több mint 15 éves építőipari tapasztalatunkat
osztjuk meg önökkel.

Tovább olvasom
A BC91 Invest Kft. nyergesújfalui székhelyű betéti társaság 1998-ban alakult, fő tevékenysége családi házak építése és eladása illetve megrendelések alapján történő kivitelezések.
Ezt megelőzően három éves németországi építőipari tapasztalatokat szereztünk, amit a későbbiekben idehaza sikeresen tudtunk érvényesíteni. Ezen kívül foglalkozunk még hidegburkolással, és nem mellékesen üzemeltetünk egy vendéglátó-ipari melegkonyhás egységet is Bali Art Cafe néven
A megrendelőink nagy részét magánszemélyek alkotják. A cég mottója: Minden egyes családi ház építése tulajdonosi szemlélettel történjen, értjük ez alatt azt, hogy a megrendelőink megelégedettségén kívül, az is fontos számunkra, hogy a közöttünk megszűnt kapcsolat után a kivitelezés befejezésével az elkövetkezendő hosszú évek milyen hangulatban és milyen minőségben történnek majd.

Több mint 15 éves építőipari tapasztalatunkat
osztjuk meg Önökkel. Pl.: rengeteg építőipari és lakberendezési katalógussal rendelkezünk, kb. 1000 km-es körzetben, ellátogattunk az összes készház parkba (Stuttgart, Bécs, Linz, Salzburg, München) rendszeresen részt veszünk különböző építőipari kiállításokon, az új technológiák megismerése végett. A hosszú évek során megbízható jó kapcsolatot ápolunk alvállalkozóinkkal, nagyrészük már az első projektünknél részt vett a kivitelezésben. Ez bizonyítja az Ő részükről megbízhatóságukat, szakmai hozzáértésüket, a mi részünkről a folyamatos, becsületes és zökkenőmentes finanszírozást.
Az együtt töltött idő miatt működnek a kivitelezéseink rugalmasan, gyorsan és összehangoltan. Ezek a tények nagymértékben hozzájárulnak a kedvezőbb árajánlat tétel lehetőségéhez.
Lehetséges megrendelőink számára a személyes találkozásunk alkalmával, rengeteg referenciával tudunk szolgálni.

Reméljük a későbbiekben megelégedett ügyfeleink között, tisztelhetjük Önt, illetve Önöket is.

Tisztelettel:

Budai Gyula 
cégtulajdonos

Kérje árajánlatunkat, mindössze néhány kattintással!

Felkeltettük az érdeklődését? Kérdései lennének? Árajánlatot szeretne kérni?
Azt itt teheti meg! Írjon nekünk, 24 órán belül válaszolunk minden megkeresésre.